Abonnemang - Rena fönster året runt

Regelbunden Putsning

Med vårt abonnemang kommer vi varannan månad (var 8e vecka) och putsar utvändigt på er bostads fönster. Efter utfört arbete får du en bekräftelse på sms.

Ingen bindningstid

Med vårt abonnemang har du ingen bindningstid eller uppsägningstid. Önskas uppsägning mejlar du antingen till kontakt@skanesfonsterputs.se eller ringer vår kundtjänst.

Tilläggstjänster

Önskar ni även rengöring av uterummet eller invändig fönsterputsning? Då lägger vi in detta som tilläggstjänster där du bestämmer när och hur ofta.

Att tänka på vid abonnemang

Det finns några saker du bör tänka på efter att du beställt ett fönsterputs-abonnemang hos oss.

Kontrollräkning av era fönster

Vid första besöket hos er kontrollräknar vi era fönster. Om antalet inte stämmer överens med det beställaren angav så informerar vi dig om detta.

Se till att plocka undan innan putsning

Se till att plocka undan i och runt om fönstren så att fönsterputsaren kan arbeta fritt. Om en olycka inträffar till följd av att det inte är undanplockat avskriver vi oss ansvaret från händelsen.

Speciella fönster

Har du speciella fönster som behöver en viss sorts behandling måste du informera oss om det innan fönsterputsningen sker.

Vad våra kunder tycker

Rodde Beldja

Supernöjd och jag har rekommenderat andra att anlita detta företag . Pålitliga- noggranna -serviceminded! Så otroligt smidigt med abonemang.

Eva Mellberg

Så skönt att komma hem till finputsade fönster, ser fram emot en solig vår med rena rutor!

Heidi Gensler

Skånes fönsterputs är mycket duktiga, noggranna och har bra priser. Svarar snabbt vid frågor och är alltid glada och trevliga. rekommenderas starkt.

Margareta Andersson

Duktiga killar som gör ett skinande fint jobb Kommit regelbundet under snart två års tid o vi ser alltid fram emot deras besök SKÅNES FÖNSTERPUTS är bäst Margareta o Kjell

*Betalningen sker via pappersfaktura eller Epost. Betalningsvilkor 14 dagar. Fakturan skickas efter utförd fönsterputsning.

Abonnemang för rena fönster året runt.

Skånes bästa och effektivaste fönsterputsning!