Abonnemang

Telefon: 0736-321 392

Email: kontakt@skanesfonsterputs.se

Vad innebär Abonnering?

SÅ HÄR GÅR DET TILL

 

Ha alltid rena fönster året runt med abonnemaget.

Hur ofta kommer ni och putsar?

 

Med våran fönsterputs abonnemang kommer vi ungefär vart annan månad (8veckor) och putsar utvändigt på er bostads fönster. Efter att vi putsat färdigt kommer du få ett sms som bekräftelse för utfört arbete.

Ni har ingen bindningstid

 

Med vår abonnemang så har man ingen bindningstid eller uppsägningstid. Önskas uppsägning så kan du mejla till kontakt@skanesfonsterputs.se eller ringa kundtjänst.

Tilläggtjänster

 

Om ni önskar tex. få rengjort uterummet lägger vi in det som tilläggtjänst där du kan bestämma när eller hur ofta du vill ha gjort det. Vill du även få invändigt fönsterputsning upskattar vi att ni bokar det i god tid.

Saker att tänka på


Vid första tillfället vi är på plats kontrollräknar vi eran fönster, skulle det inte stämma med antalet fönster som beställaren informerat så informeras du om detta. Se till att plocka undan i och runt om fönstren så att fönsterputsaren har möjlighet att arbeta fritt. Ifall en olcka inträffat på grund av att det inte är undanplockat avskriver vi oss från ansvaret. Har du speciella fönster som behöver en viss sorsts behandling så måste du informera det till oss innan fönsterputsningen sker.


Betalning


Vi har möjlighet att skicka fakturan via pappersfaktura eller e-post med betalningsvillkoren är på 14 dagar. Fakturan skickas efter utfört arbete.

Utan abonnemang


Vi putsar även fönster utan abonnemang med dock till att annat pris.

Det är bara att kontakta oss så bokar vi in dig när det är bästa möjligt.

Önskar ni offert kan ni alltid mejla oss och beskriva fönstren, eller kan ni skicka biler till oss för ett mer korrekt pris.

Copyright © All Rights Reserved